Allt och inget

Busy weekend

Ah vilken härlig helg det har varit! Det absolut bästa var ju att vakna upp till helt blå himmel och fantastiskt solsken igår, vilken energi det ger! Vi drog i alla fall direkt in till stan och gjorde beställningen av barnvagnen, med solsufflett, mugghållare och hela kitet! 18 juni ska vi hämta vagnen, längtar till dess! Och jag hoppas att vi kunde få det petrolblå topplocket, det ska nämligen gå ur sortimentet snart och får vi inte det så vet vi inte alls vad vi vill ha för färg. Svart känns trist, beige också… Och de nya färgerna khaki, isblå och babyrosa känns inte heller rätt. Äh vi håller på att petrol finns! Och ja, dyrt blev det. 12500 ca. Varav vi betalade 2500 i handpenning, så ”bara” 10000 kvar att betala när vi hämtar den hehe. Sjuka pengar är det, men då får vi i alla fall precis det vi vill ha.

Därefter blev det ju då demonstration på Norrmalmstorg, vilket var lagom långt och trevligt eftersom folk bjöd på hembakade bullar och godis bland annat. Nu hoppas vi på förbättringar på förlossningsfronten! Sedan åkte vi och firade min moster som fyllde 50, och såg finalen av Melodifestivalen. Sanna Nielsens låt var helt ok men jag höll på Ace Wilder även om jag faktiskt röstade på Linus Svennings låt eftersom den handlade om hans döda bror. Sånt tar i hjärtat, speciellt nu som preggo! Och han såg så gullig och ledsen ut så då fick han en uppmuntringsröst av mig haha.

Idag har vi haft fullt upp med att inhandla det sista till (den uttjatade, jag vet) köksrenoveringen!! Ekbänkskivor, målarfärg och lite kringgrejs köpte vi med pappa som bärhjälp så nu är vi all set! Bara att sätta igång när som 😀 sen hade vi lite besök av först min pappa, sedan Johans kompisar med dotter och till sist blev det middag på Texas longhorn för mig och Johan. Busy much? Jo lite, men det gillar vi 😛

20140309-205145.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s