Hem & inredning

Husmor Josefina

Saker man kan hitta på för att hålla sig själv sysselsatt som sjukskriven: rengöra köket in i minsta detalj och fota inför att vi ska sälja spis och diskbänk på blocket. Har nu hållit på i 2,5 timme (!) med att bland annat hälla bikarbonat och ättikssprit på spisen för att rengöra ordentligt och gnida diskbänken med tandkräm för att få bort rostfläckar och annat skit. Husmorstips <3! Blev som nytt! Sen pimpade jag med lite tända ljus för att få till fina bilder. Tror det är lättare att sälja med fina bilder än bilder på lösa delar som man monterat bort under renovering. Och ja, så här fint blev det alltså, men jag är väldigt glad att vi snart får in inbyggnadsugn, induktionshäll (jag hatar verkligen spisplattor! Det tar så jävla lång tid innan de blir varma plus att de är asjobbiga att rengöra!) och svartlutad ekbänkskiva, för att inte tala om spottar istället för halogenrör under skåpen. Kommer bli grymt fint! Johans kompis som är snickare kommer hit på söndag så då får vi se om/när han kan hjälpa oss 🙂

20140306-125811.jpg

20140306-125823.jpg

20140306-125832.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s