Mat & recept

Husmor, som sagt

20140306-194437.jpg

Tänkte jag skulle försöka shapea upp mig lite och ta lite ansvar för vad jag äter som min barnmorska har sagt. Så till middag idag gjorde jag INTE våfflor, otippat nog, utan linssoppa! Minns att min farmor gjorde det när jag var liten men har inte ätit det sedan dess och har aldrig gjort det själv men det blev SÅ GOTT! Jag är inte ens en sopperson, äter soppa kanske en gång per år men det här måste jag göra oftare! Följde detta recept, men hade i mer smör, chili och paprikapulver än vad som stod i receptet (det viktigaste är ju alltid att smaka, smaka, smaka) plus att jag hade i curry också vilket gjorde det ännu godare. Tycker det är kul att improvisera med mat, brukar bli bra bara man smakar. Succé blev det i alla fall! Till och med Johan som var extremt skeptisk innan tyckte det var grymt gott!

Bonusinfo: gravidhormonerna svallar, när jag tänkte på hur duktig jag var som gjort så nyttig och god mat så blev jag så rörd över mig själv att jag började gråta haha…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s