Gravid med Emilia · Vikt & träning

Gravidyogan

Yogan igår var så jäkla bra, läraren var grym! Vi fick både göra övningar för att stärka upp oss, få bra hållning och öva på hur vi ska hantera smärta under förlossningen, plus att det var så avslappnande och mysig stämning! Visst, en del ”flummiga” saker som att göra ljud som kan fungera på förlossningen gjorde vi, men jag antar att man vänjer sig vid att höra sin egen röst göra konstiga ljud 😉 men jag har sällan känt mig så jäkla avslappnad och stressfri som efter det passet så om det är någon som funderar på att börja så kan jag definitivt rekommendera det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s