Gravid med Emilia

Gråbrun sörja, mums!

20140225-082712.jpg

Denna köpte jag nu på morgonen. Ser riktigt läbbig ut, värre än på bilden, för egentligen är den mer gråbrun…. Men jag hoppas den smakar bättre än den ser ut!

Jag tog mig faktiskt till jobbet idag trots att jag knappt fick sova i natt heller pga ryggkramper. Måste verkligen prata med min barnmorska om det på mötet ikväll och se vad hon tycker… Och sen ska det som sagt bli superhärligt med gravidyoga, hoppas verkligen att det är vad min kropp behöver för att må bättre och för att bygga upp lite styrka och smidighet i den. Har ju inte tränat sedan i oktober…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s