Gravid med Emilia · Vikt & träning

Jag ska börja på gravidyoga!

Wohoooo! Nu är jag så jävla pepp! Det är sol, blå himmel (vååååååår!!) och imorgon börjar jag på gravidyoga! Ska gå varje tisdag i 10 veckor  och jag är så himla glad över det! Att ligga hemma i soffan i tre månader och inte ens orka ta en promenad runt kvarteret gjorde verkligen att jag inte mådde vidare bra alls psykiskt under de månaderna. Det är verkligen väldigt påfrestande att bara gå hemma och inte orka träffa någon eller göra något. Jag tror att det är därför jag vill uuuuut varje dag nu, oavsett väder så vill jag ut och promenera åtminstone en timme. Bara det är nytt för mig, jag har nämligen i många år inte riktigt klarat av det, utan fått ångest när jag gjort det pga alla tankar som översköljer en (har varit så rädd för mina ångesttankar), så jag har liksom undivikt promenader i rätt stor utsträckning. men nu! både långpromenader och yoga! Både min kropp och min hjärna är så sjukt glada över att jag får röra på mig så nu jäklar är det bara att köra på 🙂

Måste bara inhandla ett par mammayogabyxor imorgon så är jag fit for fight, först blir det besök hos BM och därefter direkt vidare till yogan. OH HAPPY DAY!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s