Allt och inget

Trött våraktig dag

Rätt skön dag idag, passade på att ta en promenad i solen ner till sjön Magelungen och tillbaka med Johan. Älskar vårkänslan i luften just nu – sol, små blomskott som skjuter upp och snön som är nästan borta även om vi fick ett bakslag i veckan. Tråkigt bara att solen endast behagar hålla sig framme halva dagarna, lagom till eftermiddagen när man vill gå ut så blir det molnigt igen. Aja framsteg! Längtar verkligen till våren!

Dock är det rätt jobbigt att gå för långt nu, blir snabbt väldigt andfådd, får väldigt ont i fötterna plus att jag REDAN NU liksom vaggar fram, antar att det har med belastningen på bäckenet att göra. Och så lite foglossningskänningar, även om det inte alls är mycket ännu. Så i princip är det Johan som går och har mig släpandes efter honom, hyperventilerandes 😉 haha nej det är inte riktigt så illa men det är helt klart skillnad mot innan graviditeten!

Nu tar vi och vädrar ut lite och städar hemma. Så härligt! Nästnästa helg förhoppningsvis sätter renoveringen av köket igång också, så det kommer vara superfint här hemma lagom tills det är vår på riktigt 🙂

20140223-140917.jpg
Längtar tills rabatten är så här prunkande igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s