Allt och inget

Vino

20140222-163619.jpg

Titta vad jag hämtade ut igår! Två flarror av Hannah och Amandas rosévin Perfect day! Det ser så himla gott ut och älskar att till och med etiketten är supersnygg, det gillas. Och nej, naturligtvis ska jag inte dricka nåt vin nu under graviditeten utan tänkte bara passa på att köpa flaskorna om det skulle vara så att det inte finns så länge i sortimentet. Vet inte hur jag ska ställa mig till att dricka vin (1/2 till 1 glas alltså) när bebisen är nyfödd i sommar heller (måste läsa på lite mer) men som tur är håller ju vinet till nästa år också 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s