Allt och inget

Back to work

Jaha, då var det dags att börja jobba imorgon igen efter att ha varit sjukskriven sedan mitten av november… har alltså verkligen hunnit vänja mig vid lunket av att gå hemma! Visserligen hade jag inget annat val mellan november och mitten av januari ungefär, då var jag så himla svag – som att ha varit däckad alldeles för länge i magsjuka. Fy! Nu har jag dock verkligen repat mig de senaste veckorna, och till och med orkat gå ut på promenader, gå och handla och åka in till stan! imponerande va? 😉 Den senaste veckan tror jag att jag har förlikat mig med tanken på att jag ska börja jobba igen, har liksom känt en rastlöshet som jag inte riktigt känt tidigare. Det känns numera meningslöst att vandra omkring hemma på dagarna utan något vettigt att göra, vilket ju bara är bra för det bådar ju gott inför jobbet.

Det enda jag är lite nervös över med jobbet är… ehm… maten. Hehe. Jag måste ju nämligen äta I PRINCIP konstant för att inte drabbas av molande illamående och en superhunger som inte är av denna värld. Jag bara äter och äter och äter all day, all night. Jag ser framför mig hur jag måste ha med mig säckvis med morötter, äpplen och mackor till jobbet… jag är ju nämligen en sån onormal människa som inte gillar sånt som andra gillar, tex keso, nötter, kesella, yoghurt, fil… allt sånt får jag bara inte ner. Det är ju annars det självklara valet. Så ja, jag får packa snacks som skulle göra en häst riktigt glad haha, minus sockerbitar och havre då 😛 Skönt också att mitt jobb ligger mitt i smeten så att jag har restauranger och mataffärer all around, annars hade det inte gått!! Hur som helst, det blir spännande att komma tillbaka till jobbet imorgon! En fredag, alla hjärtans dag dessutom, och sedan är det helg! Har dessutom lyckats få bara dagtider på schemat så jag slutar 16.30, gött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s