Gravid med Emilia · Shopping

Bugaboo vs Kronan

20140201-225853.jpg
Min favorit

20140202-081742.jpg
Johans favorit

He-rre-gud vilken tid det tog att gå igenom vagnarna på Bonti igår. Två säljare demonstrerade alla bugaboovagnarna (utom Bee) och Kronan Duo-S. Ena säljaren sa att hon i vår situation definitivt skulle ha valt Donkey, men när vi provkörde den så var liggdelen alldeles för långt ner (speciellt i och med att Johan är närmare 2 meter lång…) plus att den kändes otympligare att köra och större även fast hjulutrymmet var lika som på de andra vagnarna. Sedan fattar jag inte vad jag ska med varukorgen på sidan av vagnen till. Så, Donkeyn är definitivt ute ur leken. När vi jämförde Cameleon3 med Buffalo så visade det sig att Buffalo är bättre, liggdelen är högre upp plus att man slipper byta mellan terränghjul och stadshjul. Hade faktiskt inte ens funderat så mycket på Buffalon innan vi kom in i butiken men väl där visade det sig att den är vinnaren för oss bland Bugaboovagnarna. Jag blev helt kär i den, speciellt i den fina petrolblå färgen som jag heller inte funderat på förrän jag faktiskt såg den i butiken. Känns roligare och karamelligare än svart eller marinblå som vi tänkte från början. Johan däremot gillade (såklart) Kronan Duo-S mer. Och visst, den har väldigt lika funktioner och kvalitet och är lite billigare. Men smågrejer i funktionen plus utseendet gjorde att Buffalon är bäst i mina ögon, så sedan vi lämnade butiken igår har jag kampanjat för den, mitt främsta argument till Johan är att Bugaboo har 3 års garanti medan Kronan bara har 1 års. Tur nog för mig haha. Så det lutar starkt åt Buffalon,. Ge mig lite mer tid bara så har jag övertygat Johan om att detta är vagnen för oss 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s