Ytligheter

Ballerinatofflor

20140127-151252.jpg

Vill verkligen ha de här inneskorna från Flattered, gillar den vinröda färgen. Mina nuvarande tofflor från Shepherd sjunger verkligen på sista versen, har liksom fått sy ihop dem så att inte mina tår ska sticka ut haha. Det jag gillar med Flattered är att de är så snygga förutom att vara varma och sköna, gillar tanken på att kunna ha med dem som inneskor på middagar och grejs förutom att ha dom hemma. Har antagligen blivit hjärntvättad av Blondinbella, men nu kan jag helt enkelt inte släppa tanken på dom haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s