Gravid med Emilia

Återkommande craving

20140119-140340.jpg

Mat för gudar! Herre, herregud vad jag aldrig kan tröttna på Joe & the juices turkey sandwich alltså! Till och med nu när jag från en dag till en annan kan börja avsky mat så vill jag ändå ha denna gudalika macka varje helg! Och det räcker inte med en! Två åt gången! Jag fattar inte vad som gör mackan så fruktansvärt god egentligen, brödet är mörkt och tunt och knaprigt och inte alls saftigt eller fluffigt, det är inga såser i som saftar till det heller utan det är just bröd, kalkon, tomat och mozzarella, punkt. Ligger och suktar efter mackan nu men tyvärr är Johan iväg och köper byggmaterial och jag orkar inte själv ta bilen till Nacka Forum… Måste försöka hitta ett likvärdigt recept som jag kan göra hemma!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s