Mat & recept

Bröllopstårtor

Jag säger bara det, har man väl börjat hänga på Pinterest så går det inte att sluta! Just nu är jag mest inne på bröllopsinspiration och nåt som är roligt att titta på är dels brudklänningar och dels bröllopstårtor! Fy fasen vad mycket bröllopstårtor det finns alltså och de allra flesta är så sjukt over the top, det verkar som att de flesta på sin bröllopsdag vill täcka ALLT med så jävla mycket glitter och bling bling som det bara går… Inklusive tårtan. Ta dessa som exempel:

20140115-002813.jpg
Nej nej nej tack!

20140115-003116.jpg
Så överbelamrad med färger och grejer att den inte ens ser god ut att äta… Fail!

20140115-003210.jpg
Rosor PLUS bling bling kan väl aldrig gå fel? Eh…

20140115-003248.jpg
För det första är den alldeles för mycket men för det andra går figurer på tårtan inte alls hem hos mig, inte ens det klassiska brudparet på toppen, det känns så… tacky? Ju mindre sockerpasta och annat på tårtan desto bättre för det är verkligen inte gott!

Nej min framtida bröllopstårta ska vara enkel men ändå fin och framförallt GOD utan massa krims krams… Denna med vit utsida och färggraderad insida är perfektion!

20140115-003438.jpg
Gillar även att det inte är marsipan eller sockerpasta på utsidan utan grädde eller vit choklad-ganache! Det godaste! Det är bara för Johan att fria nu för jag har nästan hela bröllopet planerar på Pinterest 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s