Gravid med Emilia

Sjukling

20140109-192050.jpg

Ville bara säga att det är väldigt synd om mig. Gravid, illamående, trött OCH superförkyld! Det enda bra med det är att mitt galopperande jävla ultraluktsinne som en knarkhund försvunnit pga täppt i näsan! Tack gode gud för det! Så less på att känna smörlukt överallt, smör är det äckligaste i hela världen…

Jag har iaf mina Harry Potter-böcker! Fick hela filmserien på blu-ray i julklapp som jag och Johan maratontittat på varje dag, och nu kan jag inte få nog så nu läser jag om böckerna igen för femtioelfte gången, och däremellan pinnar jag massa Harry Potter grejer på Pinterest (Potter blandat med Mean Girls- och Bridesmaids-citat!! Fucking genialisk humor!)

20140109-193026.jpg
Harry Potter + Bridesmaids

20140109-193035.jpg
Harry Potter + Mean Girls

20140109-193045.jpg
Och så lite Svampbob 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s