Gravid med Emilia

KUB-ultraljudet

20140103-124547.jpg

20140103-124603.jpg

Imorse fick vi se en väldigt livlig liten bebis som viftade med armar och ben på en skärm. En liten bebis med väldigt låg risk för downs syndrom och andra kromosomfel, som har helt normal hjärtaktivitet och normala fosterrörelser, vilket var SÅ skönt att höra! Så fort jag fick se den lilla på skärmen började tårarna rinna, trodde inte de skulle göra det men det blev väldigt känslosamt att tillsammans titta på vårt lilla barn för första gången. Längtar nu till nästa ul den 13 februari när vi får reda på bebisens kön!! Så himla spännande det här är!! :’)

2 reaktioner till “KUB-ultraljudet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s