Familj & vänner · Gravid med Emilia · Resor

Bitter jul

Hej från en jättebitter tjej som bara ligger instängd på rummet här på Johans familjs lantställe i Sollefteå. Ligger här av många anledningar. 1) matoset från all jävla mat som lagas hela tiden som gör mig ännu mer illamående än vad jag redan är 2) allt äckligt utanför rummet; kattens låda som den skiter på HELST när man sitter och äter och vilket luktar förjävligt, 3) hår, hår, hår fan överallt efter katten och hunden… 4) deras avslappnade inställning till att laga mat och klappa hunden, hälla upp kattmat osv samtidigt…

Det finns massa mer grejer men det är väl inte särskilt intressant egentligen, känner mig mest som världens kräsnaste, känsligaste människa. Och Johan har jättedåligt samvete eftersom han tycker att han tvingade hit mig. Vilket han inte gjorde, jag kom hit av egen fri vilja eftersom att jag försökte förneka det jag visste om hur det skulle vara att komma hit och istället låtsas att det skulle bli jättemysigt… Eftersom Johan alltid pratat om hur underbara jularna är här.

Känns alltså inte kul alls. Saknar min mamma, pappa och bror. Och är så ledsen över att min absoluta favorittid på året kommer glida förbi så obemärkt tack vare mina graviditetssymptom och saknad av min egen familj. Och min negativa inställning såklart. Längtar redan till nästa jul, den måste bli fantastisk…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s