Gravid med Emilia

Inskrivning på MVC

Jag önskar VERKLIGEN att jag skulle kunna få nån jävla matcraving. Nåt jag vill äta jämt och ständigt. Istället för att som nu komma på en sak jag på nåder KAN TÄNKA MIG att äta varje dag, äta det, spy upp det och sen aldrig vilja äta det igen. Vi har därför hela kylen, frysen och skafferiet fulla med mina tidigare ”dagens craving” som jag numera inte kan äta, så för min del skulle allt kunna vara tomt. Ingen skillnad. Så fort man kräkts upp något blir det liksom inte lika intressant att äta det igen… Nu har jag iaf bett Johan köpa hem piggelin. Kan kännas fräschare när det kommer upp än tex gårdagens craving, pizza…

Var och skrev in mig på BB Stockholm Family i Gamla Stan igår tillsammans med Johan. Ett maratonbesök på 1,5 h som verkligen frestade på mitt illamående, men lyckades hålla mig till jag kom hem. Det är så sjukt att en utflykt på en kvart, som det tar att åka till gamla stan, känns långt och svinjobbigt nu, grät för att jag var så slut när jag kom hem. Hade planerat att följa med Johan och handla och kanske handla lite julpynt och julklappar på Åhléns efter men tji fick jag, det var bara dirr hem till toan och sedan horisontalläge. Visst är det skönt att slippa jobba lite men jag är ju inte hemma ”för att jag har en bebis i magen” som vårdcentralen sa, ”graviditet är ingen sjukdom” HA! Jag är hemma pga illamående DYGNET FUCKING RUNT. Min lilla bebis tar all energi den behöver och jag får klara mig på resterna, som barnmorskan sa igår. Dvs, min bebis mår bra (vilket ju såklart är det viktigaste) men det betyder att blivande mamman är totalt utslagen. Jaja, allt för dig mitt lilla hjärta! Men snälla låt mig må bättre efter vecka 12, pretty please!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s