Mat & recept · Shopping

Teälskarn

Vad gör man när man är sjuk och inte har något att göra (förutom att plugga, men ja.. orka..)? Rensar i tesamlingen! yaaaay! haha nej men jag dricker aldrig så mycket te som när jag käkar LCHF, det är liksom det som jag kan unna mig utan konsekvenser. Skulle gärna dricka kaffe också men då måste man ju ha mycket mjölk i, och mjölk är det ju rätt mycket socker i så det blir te helt enkelt eftersom att jag helst dricker det som det är, utan mjölk eller socker. Har i alla fall rensat ut lite gammalt te som jag aldrig tyckte om och kvar blir då mina favoriter – Evig lycka, svenska bär och glöggte bland annat, allt från NK. Måste dit och fylla på lite tesmaker snart känner jag! Vill också köpa två stycken nya STORA tekoppar. Jag har min fina rosa med guldros från Kerstin Tillberg som jag fick i studentpresent för 5 år sedan – tyvärr har guldet krackelerat eftersom jag inte fattat att man inte kan köra den i micron haha… Johan har också en mugg som jag köpte för en billig peng i julklapp för några år sedan (när jag var student). Den är faktiskt sjukt ful. Tyvärr. Så två nya, gärna från Kerstin Tillberg också… är verkligen kär i min rosa kopp, hade aldrig bytt ut den om den inte vore krackelerad..

IMG_6572 IMG_6573

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s