Mat & recept

Mat mat mat

Okej, dag 2 med LCHF-kost. Jag vill verkligen hålla mig till det här eftersom jag mår så fruktansvärt bra av det!  Igår gick det bra med LCHF:andet, gjorde sinnessjukt god middag nämligen – pangasiusfilé panerad i mandelmjöl med skirat smör på och till det en ljuvlig tzatziki på crème fraîche, kräftstjärtar, gurka, vitlök, dill, salt, peppar och olivolja. FRUKTANSVÄRT gott! Längtar tills jag får äta det till lunch idag! Det svåra kommer i helgen när jag är i Umeå hos kusifin Rebecca. Har lovat henne att käka trerätters på en indisk restaurang nämligen… (Hon har en kupong där två får käka trerätters för 500 spänn) dels vet jag inte hur jag ska göra med riset man får till och dels vad jag ska göra med desserten.. Och visst är det rätt mycket socker i all indisk mat?? Ska jag unna mig eller ska jag vara hård och säga nej? Det tåls att tänka på. Har till på lördag på mig. Ska bli så roligt att komma upp! Längtar efter att få klappa på Helenas mage också, tror hon är i typ vecka 25 eller nåt nu 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s