Före/efterbilder · Hem & inredning

Före/efterbilder – TV-hörna

Att byta TV-bänk visade sig vara aningens mer omständligt än vad jag hade trott. Det räckte inte att bara köpa bänken och montera ihop den, vi var tvungna att såga ur den för att sladdar skulle få plats, göra hål för ventilation i underkant eftersom att dörrarna kommer att vara stängda, köpa en IR-förlängare som gör att man kan byta kanal utan att behöva öppna dörrarna, ett väggfäste för att få upp TV:n på väggen (Det är en så pass liten TV-hörna vi har, så all extra space behövs liksom, blir luftigare så!), kabelgömmor för att gömma undan sladdarna som sticker ut under bänken… och SEN var det klart! Snabbt och enkelt haha 😉 Men vi är hur som helst SJUKT nöjda med vår fina TV-hörna nu, speciellt när vi fick upp snygga lampetten från IKEA ovanför också som liknar hamrad mässing – grymt fint sken när man tänder ljus! Köpte även med mig en ljusgrå matta från IKEA i torsdags så nu är vardagsrummet komplett för tillfället så vi kan lägga allt fokus på köket istället 🙂

FÖRE:
bild

EFTER:

20131005-155831.jpg

20131005-160238.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s