Allt och inget

Att göra det mesta av livet

sugarskull

Världens finaste pumpalykta med sugar skull-motiv från Crumbs of glory

Jag har aldrig riktigt varit ett så stort fan av just halloween, har på min höjd karvat ut pumpagubbar när jag var yngre (när ens föräldrar tycker att man är konstnärligt lagd lägger de gladeligen över allt kreativt på en, som att karva pumpor, göra födelsedagskort, slå in presenter osv), gått på halloweenkalas osv. Men det var lääänge sen. Har inte ens reflekterat över att det varit halloweentider de senaste åren?? Men nu! SUPERDUPERTAGGAD!! Tror det är för att jag har kommit på att jag är lagd åt rakt motsatta hållet mot min mamma och embracear det.

Låt mig förklara; min mamma skulle bli ett väldigt bra Jehovas vittne eftersom hon tycker att varken födelsedagar, julaftnar eller halloween behöver firas något speciellt. hon är mer ”jaja men vi kan väl bara öppna julklapparna lite snabbt nu så det är klart sen”. Varje gång jag pratar om att jag inför en födelsedag eller liknande berättar om allt jag ska baka, alla dekorationer jag ska sätta upp, storstädningen jag ska göra osv så reagerar hon alltid med att säga ”äsch det behövs väl inte. släng fram ett paket ballerina och en kopp kaffe bara”. Och jag har länge tänkt, omedvetet, att jag gör lite för mycket av allt när det egentligen räcker med det där ballerinapaketet, att jag måste sluta anstränga mig så mycket. Men de senaste månaderna har jag kommit på att NEJ, jag VILL INTE bara slänga fram ett paket ballerina! jag VILL baka en tårta från scratch, göra cakepops och knyta minismå rosetter kring varje pinne (ett pillergöra som tar en miljon år), koka egen saft och göra egna fina små etiketter till flaskorna, slå in paket supernoggrannt så det ser butiksgjort ut osv osv i all oändlighet. SÅN ÄR JAG. Så nu embracear jag helt enkelt att jag älskar att göra det mesta av alla högtider! Och i år ska jag fanimej embracea halloween! För att det är vad jag kallar att göra det mesta av livet. Livet handlar om att ha roligt!

Så i alla fall, jag vill karva pumpagubbar, pröva att baka pumpapaj, köpa dekorationer osv. Har redan bestämt med Sandris att vi ska ha en bakningsdag i december då vi ska baka pepparkakor, julgodis osv, så då kan vi slå till på en halloweenpysseldag också tycker jag! Hittade världens finaste pumpagubbe i form av en mexikansk dödskalle eller sugar skull (älskar dom) som jag skulle vilja göra. Försöka kan man ju i alla fall…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s