Hem & inredning · Vikt & träning

Träning och inredning

886668042473_nike_002_jpg_439x356_crop-smart_upscale_q85 091201110667_sportamore_001_jpg_439x356_crop-smart_upscale_q85

Har precis lagt en beställning på de här snygga skorna och den långärmade tröjan som båda var på rea! Har ju som sagt haft mina nuvarande träningsskor i snart 4 år så det är VERKLIGEN dags för ett par nya, ville dessutom gärna ha ett par karamelliga sådana så då fick de bli de fina roooosa! Ska bli skönt att få rensa ut de gamla schletna skorna 😀

Träningen går bra förresten, förra veckan hade jag väldigt mycket hela veckan i och med sena kvällspass till 22 osv så då blev det ingen träning, men igår var vi och gymmade. och det viktiga är att vi faktiskt VILL träna, vi försöker pussla så mycket som möjligt för att få till träningen, vi vill verkligen inte slippa det vilket man hade kunnat tro, soffpotatisar som vi är. Ska försöka boka in nåt träningspass till torsdag eller fredag efter jobbet – är väldigt sugen på att köra core eller yoga!

Imorgon blir det förmodligen IKEA igen, denna gång med min fina Sandris! Hon behöver handla lite möbler till lägenheten eftersom hennes engelska pojkvän precis flyttat till Sverige och de behöver mer förvaring osv. Och jag har några småsaker som gardiner och lite annat som jag glömde köpa i lördags. Har fått rensa ut de flesta av alla gardiner som vi har, de har nämligen blivit alldeles för korta i och med att vi numera har en takhöjd på 2,70 som kräver längre gardiner. Men jag klagar ICKET! Inredningsshopping behöver ingen tvinga mig till 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s