Hem & inredning

Inredningshelg

Har verkligen vigt hela helgen åt inredning, först genom besök på IKEA för att äntligen inhandla TV-bänken vi pratat om (ska visa hur fint det blev någon dag när Johan har ordnat alla kablarna så de inte syns), sedan till Kakeldax, Bauhaus och några andra butiker för att ta offerter på vad det kommer kosta med kakel och bänkskiva till köket. När det gäller kaklet så har vi fått tänka om på grund av ekonomin, först hade vi tänkt att beställa glasskiva från en glasmästare, men det visade sig vara alldeles för dyrt. Då tänkte vi istället på glaskakel men väl på Kakeldax visade det sig att det ligger i samma prisklass som glasskiva, det vi kollade på låg på runt 2700 kr/ kvm och vi behöver så det räcker till 2,5 kvm… haha så det blev det inte heller. istället ska vi köra på det kakel som jag haft lite motstånd emot av någon anledning men som jag sedan någon månad tillbaka verkligen fallit för:

10_141818503

Vitt avlångt kakel med fasade sidor (ja, även kallat tunnelbanekakel) och vit fog ska det vara! Dessutom till det facila priset av 199 kr/kvm! Superbra för en budgetrenovering 😀

Det är ju ett kakel som känns typiskt för alla shabby-chic-inredningsbloggare men jag vill verkligen INTE ha ett lantligt kök fullt ut med porslinsdiskbänk, vit träpanel och allt vad det brukar vara. Det ska vara modernt men med en lantlig touch om det förklarar något… Svårt balansgång!

4 reaktioner till “Inredningshelg

  1. Hej! Jätte fin kakel, vi tänker med sätta upp det i vårt nya kök! Vart köper ni det ifrån? Tycker det låter så billigt ut 🙂 Med vänlig hälsning, Teresa

    1. Hej! Oj det var rätt länge sen vi kaklade, men jag har för mig att det kostade typ 119 kronor/kvm och vi köpte kaklet på Bauhaus! Så kolla där 🙂 lycka till med köket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s