Hem & inredning

Åh Byredo!

20130921-172631.jpg

Det blev ett besök på NK idag med min kära fader och pojkvän. Som tappade hakorna när jag köpte ett doftljus för 550 spänn hehe… Jag kollade runt på de andra märkena, fastnade inte för nån förutom Voluspa och eftersom jag bara haft såna doftljus hittills ville jag ha nåt nytt. Doftade på Diptyque igen, fortfarande ingen doft som faller mig i smaken.

Och så kom jag till Byredos monter då. Åh Byredo! En del luktar lika konstigt som Diptyques och Byredos bibliothèque som jag först var inne på luktade EXAKT som jag minns att farmors läppstift luktade! Mysig lukt men inget jag känner behov av att ha i hela lägenheten 😉 men andra luktar gudomligt. Det fick bli cotton poplin som luktar nytvättat och jättegott! Funderade först på att köpa den minililla versionen för 250 spänn, men äh 550 spänn kan ett bra doftljus vara värt när det är så stort. Tror inte pappa och Johan höll med men ja my money, my decision så att säga 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s