Vikt & träning

När pannkakor är det godaste man vet…

…Och man ändå försöker hålla en hyfsat god kost så är det här receptet på LCHF-pannkakor den bästa kompromissen mellan världarna. Har prövat MÅNGA recept på LCHF-pannkakor, både recept med kokosflingor istället för mjöl (BLÄ), andra med crème fraïche och miljarders ägg som är mer som omelett (också blä) och massa andra recept. Detta recept är definitivt det jag hittat som är mest likt vanliga pannkakor, jag brukar dock dubbla mängden ingredienser för att det ska räcka och även späda ut med lite extra mjölk/grädde för att de inte ska bli så himlans tjocka. Då får man redigt goda LCHF-pankisar som passar även en pannkaksälskare! 😀 Serveras med vispad grädde och rårörda bär av någon sort som man kan blanda med vaniljpulver eller sockerersättning.

Bild

Det funkar även utmärkt att göra våfflor av 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s