Hem & inredning

Industri

Den stil jag vill ha i vårt hem varierar hela tiden för jag gillar många olika stilar, eller rättare sagt jag gillar en del saker från olika stilar. Har dock alltid olika övergripande stil som jag snöar in på, förra sommaren satsade jag på Shabby chic-stilen tex. kom dock snabbt på att det inte är något för mig men den stil som jag dras till och aldrig riktigt tröttnar på är den industriella stilen eftersom att den innehåller så mycket neutrala basfärger och stilrena enkla linjer – vilket är svårare att tröttna på än tex shabby chict spets, krussiduller, bord med bortskavd färg osv. Det är samma anledning, tror jag, till att jag i klädväg dras till kläder med klassiskt snitt, det funkar liksom alltid. Så i alla fall, jag försöker få fram en mer industriell känsla i vårt hem, bland annat genom en svart industriaktig kökslampa, vita väggar med mera. Men vill få in mer! Våra sänglampor tex, de är minnen från shabby chic-tiden (Årstid från IKEA). De är fina meeeeen inte längre riktigt min stil. Innan shabby chic var jag inne på New England och en del grejer har vi kvar från den tiden också, suck…  Nu är jag i alla fall mer lockad av sånt här:

SKNAHE~1 svartvitt4

Så ska satsa på bland annat nya sänglampor. Nu öppnar ju Habitat i Stockholm så ska dit och inhandla någon av dessa (tror jag):

19674 26177

Typ så här är fint:

sovrum-frn-living-etc_92426208_170267453

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s