Allt och inget · Mina tankar

Vemodet kryper fram…

Lång dag idag! Först redovisning av hemtenta mellan 9-12, sedan 2,5 h bilresa till sollefteå, 3 timmars flyttstädning, därefter middag på uteservering med bästaste Maggan, för att komma hem vid halv tio och bli klar med städningen vid 00… och imorrn ska jag upp svintidigt för att hinna packa ihop mig, dammsuga och lämna nycklar och hämta 80 solbullar som jag beställt från ett bageri som jag ska bjuda jobbet på imorgon som svikarfika. För att efter jobbet slänga mig i bilen och köra ner till Sthlm… PJUH!! Shitload to do alltså och det är natürlich då man inte kan sova, vilket jag behöver…

Kände idag när jag gick genom en varm och härlig sommarstad för att möta upp Maggan att jag kommer sakna stan. Och min fina lägenhet med den fina utsikten mot älven. Och till viss del också att bo ensam utan att behöva anpassa mig till nån. Och alla tokhärliga människor både i Sollefteå och Umeå. Och dialekten!! Älskar den västernorrländska/västerbottniska dialekten. Den är som så trygg och mysig på nåt sätt. Kommer kanske falla in i det ett tag efter att jag flyttat hem igen… Har ju en tendens att göra det :))

Har haft ett härligt år här på många sätt. Skulle aldrig vilja vara utan det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s