Allt och inget · Familj & vänner

Den store Gatsby och att skriva en motherfucker-uppsats

Ikväll ska jag bjuda mina underbaringar Rebecca och Daniel på middag på indisk restaurang som tack för att jag fått bo hos dom en hel del under den här terminen. och sen blir det att se Den store Gatsby på bio!! Ser fram mot det utav bara helvete, läste boken av F. Scott Fitzgerald när jag var 14 och tyckte den var himla spännande (tror det var då jag snöade in på att gilla 20-tal, art déco-stilen, systrarna Mitford och så vidare som hör den eran till. underbar tidsepok verkligen!) Så blev så himla glad när jag hörde att den har blivit film och dessutom med Baz Luhrmann (han som gjorde Moulin Rouge) som regissör! Måste bli bra liksom 🙂

Har satt press på mig själv att Idag SKA jag jävlar i helvete bli klar med den här motherfuckern till uppsats! Har bestämt mig för det nu så då blir det så! Som sagt så har jag fan aldrig skådat en så komplicerad och svår uppsats att skriva så det är fasen inte lätt. men jag MÅSTE bli klar eftersom att jag har EN TILL ATT SKRIVA innan tisdag. Som tur är bara en liten en på 3 sidor. Det är ett sånt jävla mindfuck att skriva och skriva och aldrig veta om man är klar eftersom instruktionerna är så jävla luddiga OCH ställer så höga krav att man inte vet A) om man ens skrivit rätt grejer och B) om man skrivit nog om det. så SJUKT irriterande. Så nu jäklar ska jag skriva så fingrarna blöder och så kan jag nöjd och glad få ha kul ikväll (och imorgon. för då blir det utgång!) 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s