Hem & inredning

Barnrummet

Är så himla glad att det är en 3:a vi har köpt, för det innebär att det är ett till rum att inreda! Jag ä-l-s-k-a-r inredning, plöjer en massa inredningstidningar varje månad plus inredningsbloggar så jag har samlat på mig en del idéer till det andra sovrummet som självklart ska inredas som ett barnrum eftersom det är det som är nästa steg i livet för oss 🙂 Just nu ser rummet ut så här (fotat ur prospektet så det är inte den bästa bilden):

Img_5315

(Det är alltså inte ett källarrum utan det finns ett vanligt fönster på andra sidan fåtöljen också som man kan skymta på bilden) Inte så spännande helt enkelt. Men basen är bra – ekparkett och vita väggar. Det är bra för då kan man satsa massa på färgglada textilier, möbler, tavlor med mera. Vi ska köpa en dagbädd (tillsammans med bäddsetet på bilden), mitt fina skrivbord ska in tillsammans med en sjuanstol (gärna i nån kul färg), en fin taklampa (gärna denna från watt&veke), ett sängbord behövs också men garderober finns som tur är redan (där ska vi bara byta handtag):

Skarmavbild_2013-04-23_klSkarmavbild_2013-04-23_klSkarmavbild_2013-04-23_klSkarmavbild_2013-04-23_kl

Har lite fina färgglada tavlor som ska upp, bland annat ett gammalt New Yorker-omslag som jag köpte för 5 dollar utanför Guggenheim-museet i New York (plus att lite fler fina tavlor – självklart från Etsy – ska inhandlas):

Img_5316Skarmavbild_2013-04-23_klSkarmavbild_2013-04-23_klSkarmavbild_2013-04-23_kl

Sedan ska det in dekoration och jag har verkligen börjat gilla honey combs sedan jag först såg det på Velvet Snows blogg (dansk modebloggare), lånar en bild av henne:

Skarmavbild_2013-04-23_klSkarmavbild_2013-04-23_kl

Så jag vill ha sådana och kombinera i olika storlekar precis som hon gjort (har köpt flera stycken i olika storlekar med fina pastellfärger i Leilas general store). Lite vimplar vill jag ha också (från Etsy)! Något liknande det här rummet ska det alltså till slut bli:

Skarmavbild_2013-04-23_kl

Fasen vad kul det ska bli (min härligt stora skatteåterbäring lär ryka snabbt….) 😀

En reaktion till “Barnrummet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s