Allt och inget

Linnea Henriksson – Lyckligare nu

Alltså den här låten… tänk att någon har kunnat sätta ord på EXAKT hur jag kände det och mådde i flera år och hur jag känner det nu… Jag börjar alltid gråta av den här låten eftersom att den beskriver mitt liv som jag hade då så exakt och får mig att bara vilja hålla om mitt yngre jag och låta mig vara liten och svag och inte hela tiden den vuxna och starka. Tänker också att det är ju helt sjukt vad jag egentligen har utsatt mig själv för mellan jag var 16 till att jag var 20 år… i 4 år… Som jag var helt ensam om, helt utan stöd från en enda person eftersom jag skämdes så mycket att jag bara satte upp en fasad av hur bra allt var och aldrig berättade något för någon… nu för tiden berättar jag för Johan, han har fått höra mycket… men inte ens han kan egentligen förstå hur det känns att bli så fruktansvärt nedtryckt och illa behandlad av någon som man älskar.

Starkaste låten på länge.

Jag har sökt den värmen
Den värmen som man får när nån är hemma (hu)
och inte bara plötsligt går sin väg (ha)
och varken säger vart han ska och vad han gör
Det är väntan som fördärvar och förstör

 

Jag har vakat många nätter
Förhandlat med mig själv
Jag har sagt ”du borde lämna denna mannen nu ikväll”
Det tog allt för många år
för mig att bli äntligen bli fri
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
Men jag är lyckligare nu
Jag är lyckligare nu

 

Och så all den där spriten
som du säger att du lätt kan kontrollera
Jag såg hellre att du sett
nån annan kvinna
som du velat röra någonstans
Då hade jag ändå haft en ärlig chans

 

Jag har vakat många nätter
Förhandlat med mig själv
Jag har sagt ”du borde lämna denna mannen nu ikväll”
Det tog allt för många år
för mig att bli äntligen bli fri
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
men jag är lyckligare nu
Jag är lyckligare nu

 

Jag har vakat många nätter
Förhandlat med mig själv
Jag har sagt ”du borde lämna denna mannen nu ikväll”
Det tog allt för många år
för mig att bli äntligen bli fri
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
men jag är lyckligare nu
Jag är lyckligare nu

 

Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
men jag är lyckligare nu
Jag är lyckligare nu
Och jag är lyckligare nu!
(lyckligare, lyckligare nu)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s