Allt och inget

ARG

Fyfan. Är så jävla ledsen, har bara gråtit hela dagen. Är så jävla arg på alla som får bo tillsammans med sina hjärtan. SÅ jävla förbannat arg och avundsjuk. Det känns som att alla som bor tillsammans hånar mig just nu. bara genom att finnas till, bara genom att bo och jobba i SAMMA stad. som tar det för givet. här sitter jag helt jävla ensam. och pratar med mitt hjärta innan jobbet, genom sms under hela dagen, efter jobbet och på kvällen. för att jag saknar honom så mycket och får träffa honom så jävla sällan. jag HATAR att bo själv. det är inte ett dugg jävla roligt längre. jag bara gråter hela tiden. och hatar att behöva sätta på mig fejkleendet och gå till jobbet när jag helst skulle vilja ligga i sängen och sova bort hela den här perioden av mitt liv. har absolut ingenting att se fram emot mer än att Johan kommer hit varannan helg och att trösta mig själv genom att SHOPPA och att ÄTA. Det är vad mitt liv går ut på just nu. Kan absolut inte glädja mig över eller engagera mig i något annat just nu. Jag vill att mitt liv ska börja nu, jag vill gå vidare till nästa steg, jag vill inte stå och stampa här bara… jag vill ta nästa steg i förhållandet! jag vill inte stå stilla. blir så jävla arg för att Johan äntligen vill samma som jag, och så GÅR DET INTE PÅ GRUND AV ATT DEN HÄR JÄÄÄÄÄÄVLA LÅGKONJUNKTUREN GÖR ATT INTE EN JÄVEL VILL ANSTÄLLA!! är så arg att jag vill kasta mig själv i väggen eller nåt… jag vet inte vad jag ska göra, det blir bara jobbigare och jobbigare eftersom det känns mer och mer hopplöst. allt är skit. ingenting är kul. inte ett enda jävla dugg. känner mig så jävla ensam.

En reaktion till “ARG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s