Allt och inget

Beställt från Etsy

Har äntligen hittat den bild som jag vill ska hänga ovanför sängen!

Skarmavbild_2012-09-26_kl

Självklart blev det från Etsy, världens absolut bästa shoppingsida eftersom att det är privatpersoner som är så jävla kreativa som säljer saker som de själva skapar där. Ska även beställa ett skal till min nya iPhone 5, har tittat runt på vanliga sajter med mobilfodral men alltså är så fruktansvärt fantasilöst och fult. MEN så kollar man på Etsy och hittar massor med fint! Har svårt att bestämma mig, väljer mellan dessa just nu:

Skarmavbild_2012-09-26_klSkarmavbild_2012-09-26_klSkarmavbild_2012-09-26_klSkarmavbild_2012-09-26_kl

Antingen ett Harry Potter-skal (det är alltså en bild på the deathly hallows.. eeeh dödsrelikerna hette det på svenska ja, har precis köpt hela bokserienpå engelska också eftersom att bästa Sofie som också är HP-nörd sa att det var ett måste, så jag är mer inne på de engelska orden) eftersom att jag älskar att nörda sönder på HP så skulle den vara najs. Ett annat alternativ är det blommiga skalet med nitar som alla har just nu, gillart. Eeeeller så blir det det här fina bokeh-skalet. älskar bokeh! GIllar även detta skal, men tror inte jag kommer beställa det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s