Allt och inget

Fördelen med att flytta till en norrländsk by

Ja då var allt klart med jobb och lägenhet! Skrev på kontraktet för lägenheten igår. Så himla laid back det var! Är ju van vid att undergå massiv granskning innan man får hyra lägenhet, det vill säga lämna in studieintyg, anställningsintyg, lönespecifikationer, kreditupplysning och nära på blodprov. Jag lämnade inte ett enda papper på någonting innan jag fick skriva på. Snacka om att lita på folk! Fick även nycklarna och därmed tillgång till lägenheten direkt, men behöver ändå inte betala första hyran förrän 31 augusti! Dessutom fick vi rabatt på hyran, tidigare skulle vi betala 4300 i månaden men nu ska vi bara betala 4100. Hur kommer det sig? undrade jag. Tja, äsch då sa fastighetsskötaren! Haha så sjukt det kändes. Sånt är man inte van vid. Fördelen med att flytta till en liten västernorrländsk by!

Jag längtar till den 1 september. Inte bara på grund av lägenheten utan också för en annan sak. Ska nämligen delta i fitnessfighten då! Världens bästa Sofie tipsade mig om World of shape och detta 30-dagarsprogram som vi ska köra då. Man ska träna 1 timme varje dag i 30 dagar, man får ett träningsschema som man ska följa till punkt och pricka och ett matschema, där man dels inte ska äta något socker alls, dels väldigt lite kolhydrater, samtidigt som man ska äta max 1500 kcal om dagen. Åh vad jag längtar! min kropp längtar efter att få röra på sig och att slippa detta socker som jag förgiftar den med. 

Har förresten tagit ut löshåret nu. Blir irriterande i längden, så förrförra veckan fick Johan plocka bort det. Det var fan HELT jävla omöjligt, de som tillverkar den där tejpen man fäster löshåret med borde fan få nobelpriset. Min kusin sa att det bara var att använda sig av aceton så skulle det gå bort. SURE! Diesel krävdes det innan håret gick bort medan jag skrek av smärta. och så tvätta håret typ hundra gånger innan dieseln och lukten försvann ur håret haha! Men jag har kommit fram till att jag har fint hår i mig själv, vill bara fixa till det lite. klippa ur det lite eftersom jag dessutom kommit på att jag inte passar i rakt avklippt hår (vad jag är jobbig!) och så göra en (lättare) ombre. det är så fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s