Allt och inget

Flytta till Sollefteå på heltid?

Alltså. det är ju fett jobbigt att uppdatera när internet inte är det bästa. Vill inte riktigt göra det från jobbet heller när chefen kollar vad man gör rätt som det är hehe. Nu är jag iaf jävligt förkyld och hängig så blev tvungen att gå hem igen direkt när jag kommit till jobbet i morse. typiskt! är ju fan svintråkigt att vara hemma bara, speciellt när jag trivs så himlarns bra där på jobbet!

Ena chefen berättade förresten i förra veckan att de ska anställa minst 8 pers som får gå den interna utbildningen till hösten med efterföljande tillsvidaretjänst på heltid, hon frågade om jag var intresserad av den, blev tvungen att fundera lite men efter att ha diskuterat med Johan och pappa kom jag fram till att jag är intresserad! så nu sitter jag och knåpar ihop en ansökan som ska skickas in senast den 3:e augusti. så ja, jag kanske blir lantis på riktigt hehe! men det skulle kännas så jäkla dumt att tacka nej till ett erbjudande om en fast tjänst på heltid (om jag nu får det!) bara för att bli klar med sista terminen i skolan… jag menar, kul då om jag då blir färdig med skolan och får gå arbetslös?? hur ovärt?? och jag trivs ju så himla bra med det här jobbet, och alla är så himla trevliga så det kan ju definitivt vara värt att bo här uppe ett par år.

Att skaffa bostad är ju inte svårt här uppe, blev så jävla chockad när jag kom upp hit och fick reda på vad bostadspriserna ligger på. en genomsnittlig villa här kostar typ MAX 300 000, kolla hemnet får ni se… lägenheterna är ännu sjukare, Johans ena kompis köpte en lägenhet mitt inne i stan här, från början låg den uppe för 75 000 kronor (!) MEN han lyckades pruta ner den till 30 000 kronor (!!!) trettiotusen alltså! helt jävla sinnessjukt pris ju! skulle inte hända i Stockholm! en billig lägenhet i Sthlm går ju under 3 millar typ… Så snacka om att det är billigare att leva här uppe, speciellt när man kan casha lägenheten kontant hehe… skönt att inte behöva ta lån! är ju inte så intresserad av att bo i villa, vill hellre bo i en 3:a mitt inne i stan så man har nära till allt och slipper massa bensinkostnader som det ju annars lätt blir ute på landet. Hoppas verkligen jag får jobbet, fatta vad gött att ha så mycket pengar över, tänk vad mycket man kan resa och shoppa! Johan är superlycklig över detta, han har ju velat flytta upp i åratal, så han kollar på jobb här uppe. Håhå jaja, det trodde jag aldrig om mig själv? bruttan som drömmer om en lägenhet i vasastan liksom?? hehe. Tur jag trivs så bra här 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s