Allt och inget

Fejar

Åh så korkad dag idag. så himla ointelligent jag har varit hela dagen när jag svarat i telefon. Har sagt fel och tvingats ringa upp och rätta mig, för att i samtalet komma på att jag visst hade rätt ändå… åååh. aja det blev bättre i slutet av dagen som tur är, tror jag slarvar lite på måndagsförmiddagar, har väl tappat rutinerna lite under helgen kanske? Kanske inte är riktigt lika noggrann och kollar överallt innan jag ger ett svar som jag gör resten av veckan? får väl skärpa mig helt enkelt och tvinga mig att vara noggrann även fast jag är trött och det är måndag.. Aja jag vet ju att jag kan egentligen, gäller bara att tänka till och vara jävligt alert i skallen. 

Hemmavid i stugan håller vi på att renovera ena huset, kommer bli så fiiiint! från furutak, furulister och furuskåp (huuuuu) till vitt, vitt, vitt, lite grått och lite shabby chic! har skruvat ihop en ny säng, rivit tapeter och målat lister. 

På fredag blir det STOCKHOLM!!!!! wohooo!!!

Img_3637Img_3639

innan och under renovering 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s