Allt och inget

Vad ska jag göra?

Har ännu inte hört något från Arbetsförmedlingen där jag sökt jobb… funtar faktiskt på att bryta mot en av mina principer och ringa upp dem och fråga hur det går med rekryteringen. men åh det är så sjukt jobbigt, vad ska jag säga? kommer dom tycka jag är dum i huvudet? kommer jag göra bort mig? tänk om personen är upptagen och jag bara stör? typiskt mig, detta. vem kan jag muta att ringa åt mig…?? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s