Allt och inget

Typiskt

När jag för första gången i världshistorien tagit mod till mig och ringt upp kontaktpersonen på arbetsförmedlingen för att se hur det går med rekryteringsprocessen så är denne självklart på möte. damn. jag som spenderat hela dagen med att bygga upp mod nog att göra det! varför ska det vara så jobbigt för mig att ringa människor?? tycker till och med att det är obehagligt att ringa personer jag känner eftersom att jag är övertygad om att folk kommer tycka att jag stör, att de inte ska ha tid med mig, eller tycka att jag är dum. ytterligare en likhet med Blondinbella (telefonskräcken alltså)! får väl se om jag vågar ringa igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s