Allt och inget

Hemma hos mamma och pappa på Värmdö. kände inte riktigt för att träffa styrelsen i jouren idag, har liksom tankarna på annat håll. så jag hade lite kvalitetstid med min älskling istället, innan jag tog bilen ut. och nu då? tja, ska nog mest bara ta det lugnt och läsa lite, prata med mamma och sånt. vila upp mig inför vårterminen som börjar nästa vecka. behövs, kan jag ju säga. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s