Allt och inget

Jag måste klippa mig igen. det räckte alltså inte att klippa sig 2 gånger på en månad, som jag gjorde i oktober, ingen av frisörerna lyckades ändå få bort allt det slitna i mitt hår, fastän jag specifikt sa: “klipp HUR MYCKET DU VILL, bara allt det slitna försvinner!!”. aldrig varit med om att frisörer klippt för lite förut, det brukar ju vara tvärtom?? hur som helst så har jag en annan plan nu, ska inte säga att de ska klippa bort det slitna, utan att de ska klippa page till nyckelbenen. det betyder att ytterligare ca 10 cm försvinner och då jäklar ska väl de kluvna hårtopparna försvinna! är dessutom helt sjukt trött på att ha uppklippt hår, det känns sååå 00-tal! 😛 så nu är det rakt avklippt page som gäller. som snygg-Olivia här intill. hej plattång varje dag!

En reaktion till “

  1. I relish, cause I discovered just what I used to be taking a look for. You’ve ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye dfegdkddfdkc

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s